Kansalta poimittua: ”Nyt olis tilausta uudelle suomalaiselle matkapuhelinvalmistajalle! Tehdas Saloon ja Harri Koskinen suunnittelemaan, Jari Sarasvuo myymään, Ivana Helsinki markkinoimaan, Angry birdsin kaverit ja Linus Torvalds kehittämään Meego loppuun, ja eikun menoksi”.

Sanotaan, että isot pyörät pyörivät hitaasti mutta nyt tarvitaan vauhtia rattaisiin. Stephen Elopin tänään Lontoossa kertomat strategiauudistukset kiinnostavat koko maailmaa, ja itsekin seuraan innolla Nokian tulevia muutoksia.

On korkea aika ryhtyä tuumasta toimeen ja tehdä ratkaisuita isolla kädellä virtaviivaisesti. Aivan kuten politiikassa, myöskään Nokiassa ei voida pärjätä hymistelemällä, eikä sellaisesta taida pelkoa olla uuden toimiaan johtajan aloitettua pestinsä. Se pelaa, joka ei pelkää. Mitä Nokia on aiemmin pelännyt, sitä en voi tiedä. Toivottavasti suvannosta on suunta nyt ylöspäin. Jungnerin kirjoitusta Uusi Suomessa lainaten: ”Synkän päivän synkeän kolumnin loppuun on syytä jättää toivon kipinä. Apple oli nimittäin vuosikymmen sitten aivan yhtä polvillaan ja aivan yhtä epätoivoinen kuin Nokia tänään. Jostain kuitenkin löytyi sisua ja luovuutta. Kassasta kaivettiin rahaa, yliopistoista osaamista ja luotiin jotain aivan ainutlaatuista tyystin uusille markkinoille. Ensin iPod, sitten iPhone ja viimeksi iPad. Miljardimenestyksiä kaikki. Kuka tietää, mitä maailmaa mullistavaa Nokian osaajat saavatkaan jatkossa aikaan, tietenkin edellyttäen, että heitä johdetaan ja motivoidaan oikein”.